Ψάχνει τον αντι-Μαρκίζιο η Γιούβε

Ο νεαρός μέσος της Σαμπντόρια Αντρέα Πόλι είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Γιουβέντους εν όψει της φημολογούμενης αποχώρησης του Κλάουντιο Μαρκίζιο.

Ο νεαρός μέσος της Σαμπντόρια Αντρέα Πόλι είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Γιουβέντους εν όψει της φημολογούμενης αποχώρησης του Κλάουντιο Μαρκίζιο. Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μαρκίζιο να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρόμα ή τη Μίλαν συνεχίζονται και οι διοικούντες τη «Μεγάλη Κυρία» προσπαθούν να έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση.
 
Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο νεαρός διεθνής με την εθνική Ιταλίας κάτω των 21 θεωρείται ως ένας από τους πιθανούς υποψήφιους αντικαταστάτες. Το συμβόλαιό του με τη Σαμπντόρια λήγει το καλοκαίρι του 2014, αλλά ο νεαρός φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να μεταπηδήσει σε σύλλογο της Serie A, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του.
 
Ωστόσο, η μεταγραφή δεν αναμένεταινα είναι εύκολη υπόθεση, δεδομένουότι η Σαμπντόρια θα ζητήσειοικονομικό αντάλλαγμα. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Πασκουάλε Σενσίμπιλε, αυτό ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.