Ο Μπελόμο έσωσε την Τορίνο

Τορίνο και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σέριε Α, με την "γκρανάτα" να παίρνει τον βαθμό στο 90' αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ και αγωνιζόταν σχεδόν σε όλο το ματς με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Τορίνο και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σέριε Α, με την “γκρανάτα” να παίρνει τον βαθμό στο 90′ αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ και αγωνιζόταν σχεδόν σε όλο το ματς με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Χαντάνοβιτς στο 6′ ανέτρεψε τον Τσέρτσι στην περιοχή, παραχώρησε το πέναλτι στους γηπεδούχους και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, ο Καρίσο που πήρε θέση στα γκολπόστ απέκρουσε το πέναλτι του Τσέρτσι και κράτησε το μηδέν για τους “νερατζούρι”. Όχι για πολύ, όμως, αφού στο 21′ ο Φάρνερουντ έβαλε την Τορίνο μπροστά στο σκορ με το πρώτο του γκολ στη Σέριε Α μετά από ασίστ… του Τσέρτσι. Η Ίντερ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με ένα εντυπωσιακό γκολ του Γκουαρίν και οι δύο ομάδες φύλαξαν τα καλύτερα για το δεύτερο μέρος.

Ο Ιμόμπιλε στο 53′ έβαλε και πάλι την “Τόρο” στη θέση του οδηγού, αλλά η Ίντερ απάντησε άμεσα με τον Παλάσιο στο 55′. Στο 71′ μάλιστα, ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ οδήγησε τους φιλοξενούμενους στην ανατροπή. Προσωρινά, όπως αποδείχθηκε, καθώς οι γηπεδούχοι γλίτωσαν τα χειρότερα με τον Μπελόμο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90′.

Τορίνο (Βεντούρα): Παντέλι, Μορέτι, Πασκουάλε, Νταρμιάν, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπρίγκι (81′ Μπελόμο), Γκάτζι, Βίβες, Τσέρτσι, Φάρνερουντ (49′ Ιμόμπιλε), Μπαρέτο (75′ Μετζιορίνι)

Ίντερ (Ματζάρι): Χαντάνοβιτς, Ζόναθαν, Ρολάντο, Ναγκαμότο, Ρανόκια, Ζουάν, Καμπιάσο, Γκουαρίν, Ταϊντέρ (61′ Μπελφοντίλ), Κόβατσιτς (6′ Καρίσο), Παλάσιο (80′ Γουάλας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.