Κυριακάτικος «περίπατος» για τη Νάπολι

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν οι Ναπολιτάνοι του Ράφα Μπενίτεθ, επικρατώντας με 4-0 στο «Σαν Πάολο» της Λιβόρνο για την έβδομη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν οι Ναπολιτάνοι του Ράφα Μπενίτεθ, επικρατώντας με 4-0 στο «Σαν Πάολο» της Λιβόρνο για την έβδομη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Γκόραν Πέντεφ πήρε φανέλα βασικού από τον Ισπανό τεχνικό και τον αποζημίωσε, μόλις, μετά από τέσσερα λεπτά αγώνα όταν (στο 4΄) με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Ο δαιμόνιος Μέρτενς έδωσε την ασίστ στο 2-0 των Ναπολιτάνων, με τον Ινλέρ να χρίζεται σκόρερ στο 26΄ και ν΄ απλουστεύει την κατάσταση για τους γηπεδούχους.

Καγιεχόν (54΄) και Χάμσικ (83΄) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο «Σαν Πάολο», με τη Νάπολι να φτάνει τους 19 βαθμούς και ν΄ αποτελεί τον «στενό κορσέ» της πρωτοπόρου Ρόμα. Καλύτερη ευκαιρία για τη Λιβόρνο ήταν το δοκάρι του Εμεργκάρα στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν προσέφερε στο ματς τίποτε περισσότερο.

Στη Γένοβα Σαμπντόρια και Τορίνο έμειναν στην ισοπαλία 2-2, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο Καμπιονάτο και μετά την έβδομη αγωνιστική. Προηγήθηκαν με τον Σανσόνε στο 41΄, μετά από ασίστ του Πότσι, ακυρώθηκε στην εκπνοή του 45λεπτου κανονικό τέρμα του ασίστμαν του πρώτου τέρματος, ενώ στο τελευταίο 25λεπτο το παιχνίδι πήρε φωτιά!

Στο 66΄ ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε προσωρινά για τους Τορινέζους, ενώ στο 76΄ πέναλτι του Τσέρκι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 93΄ ο Έντερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι επίσης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, το απόγευμα της Κυριακής (6/10), σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Κατάνια-Τζένοα: 1-1 (60′ Μπαριέντος-87′ Λεγκροτάλιε αυτογκόλ)
Ουντινέζε-Κάλιαρι: 2-0 (33′ Ντανίλο, 53′ Ντι Νατάλε)
Μπολόνια-Βερόνα: 1-4 (52′ Ντιαμάντι πέναλτι-22′ Κατσιατόρε, 29′ Ιτούρμπε, 56′ Τόνι, 93′ Ζορζίνιο)

*Βασικός στο Μπολόνια-Βερόνα και για 90 λεπτά αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης Κονέ, στον πάγκο έμεινε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
**Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε στο Κατάνια-Τζένοα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης για τους γηπεδούχους. Αλλαγή, στη θέση του Ματουζάλεμ στο 63΄, μπήκε ο Γιάννης Φετφατζίδης των Γενοβέζων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.