Λάτσιο για Παπασταθόπουλο

Στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο προστέθηκε και η Λάτσιο.

Στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο προστέθηκε και η Λάτσιο. Όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα, Στέφανο Καποτσούκα, η ομάδα της Ρώμης έχει τοποθετήσει στη μεταγραφική της λίστα τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, ο οποίος επέστρεψε στην Τζένοα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα παραμείνει στη Γένοβα.

“Η Λάτσιο ενδιαφέρεται για τον Παπασταθόπουλο, αλλά τώρα πρέπει να μιλήσουμε με τον παίκτη για να δούμε πως θα τελειώσει η ιστορία. Ο Σωκράτης είναι πολύ στενοχωρημένος με αυτό που συνέβη με τη Μίλαν, έχει ανάγκη λίγο χρόνο για να αποφασίσει”, είπε ο Καποτσούκα για τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον έναν χρόνο που παρέμεινε στη Μίλαν, αλλά εξακολουθεί να απασχολεί αρκετές ομάδες εντός και εκτός Ιταλίας.

Για τον παίκτη είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, ο οποίος, ωστόσο, ήθελε τον Παπασταθόπουλο με τη μορφή δανεισμού, όταν ήταν ακόμη στη Μίλαν. Η Τζένοα διαπραγματεύεται μόνο την πώληση του “Πάπα” και οι “ερυθρόλευκοι” δύσκολα θα εμπλακούν σε μια τέτοια περίπτωση, στην οποία το συνολικό κόστος θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.