Μάλαγα: Λύνει συμβόλαια για να μην πτωχεύσει

Η διοίκηση της Μάλαγα έχει ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται, προκειμένου να λυθούν άμεσα τα συμβόλαιά τους.

Η διοίκηση της Μάλαγα έχει ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται, προκειμένου να λυθούν άμεσα τα συμβόλαιά τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η διοίκηση θέλει να μειωθεί άμεσα το κόστος λειτουργίας της ομάδας και ξεκίνησε από τις “εκκαθαρίσεις” στο ρόστερ της ομάδας. Αρχικά, θα αποχωρήσουν όλοι όσοι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει το προσεχές διάστημα και κάποια άλλη αποδέσμευση, ακόμα και ποδοσφαιριστή που υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως η διοίκηση της ομάδας δεν έχει καταφέρει να βρει οικονομικούς πόρους, προκειμένου να καλύψει τα έξοδά της.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: “Τους τελευταίους μήνες, η ομάδα έχει πάρει δραστικά μέτρα για να μπορέσει να δώσει λύσεις στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει. Ευχαριστούμε τους κατόχους διαρκείας για τη στήριξη τους και ζητάει την κατανόηση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.