Εϊμπάρ-Σαραγόσα 1-1: Κακό αποτέλεσμα και για τις δύο (hls)

Στο ματς που άνοιξε την 37η αγωνιστική στη Segunda Division, Ειμπάρ και Σαραγόσα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που δεν ευνόησε καμμία από τις δύο ομάδες.

Η μεν πρωτοπόρος Ειμπάρ, έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη και κινδυνεύει να χάσει την απευθείας άνοδο, η δε Σαραγόσα, παρά τον κερδισμένο βαθμό, δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ ανόδου.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Εϊμπάρ, ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες με δύο καλά σουτ του Περέιρα (9΄,38΄), με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Κόρπας που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αριστερή πλευρά της Σαραγόσα. Όμως σε μία από τις ελάχιστες επιθε΄σεις των φιλοξενούμενων, μετά από ωραία προσπάθεια του Μπεμπέ και σέντρα ο Ζιντάν απομάκρυνα προσωρινά και με προβολή ο Άμαντορ έγραψε το 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το εργο των γηπεδούχων έγινε ακόμη πιο δύσκολο, με την αποβολή του Βαντίγιο στο 67ο λεπτό, οι Βάσκοι κατάεραν να ισοφαρίσουν στο 77ο λεπτό, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.