Λεβάντε-Σαραγόσα 1-1: Έχασε πολύτιμο έδαφος (hls)

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια της να κερδίσει την απευθείας άνοδο της στην Primera Division, έχασε η Λεβάντε, με το εντός έδρας 1-1 που έφερε απέναντι στη Σαραγόσα, στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια".

Ο πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, πριν από την έναρξη του αγώνα απένειμε το Κύπελλο Ελεύθερης Ισπανίας στη Λεβάντε. Το περασμένο Σάββατο η επίσημη αναγνώριση του Κυπέλλου που κέρδισε η Λεβάντε το 1937, έγινε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ισπανικής Ομοσπονδίας. Η ομάδα του Καγιέχα είχε επικρατήσει σε αυτόν τον τελικό που έπαιξε στη μέση του Εμφυλίου Πολέμου, που έγινε στη Βαρκελώνη, της Βαλένθια με σκορ 1 -0. Έτσι ο σύλλογος παρουσίασε το τρόπαιο σε όλους τους οπαδούς της και απότισε φόρο τιμής στους ήρωες αυτού του ιστορικού κυπέλλου για τον παλαιότερο σύλλογο στη Βαλένθια.

Στα αγωνιστικά η Λεβάντε πέτυχε ένα γρήγορο γκολ στο 10ο λεπτό με τον Χόνι Μοντιέλ και στη συνέχεια μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστα από τη Σαραγόσα. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Αφού ο Σολδάδο είχε δοκάρι στο 46ο λεπτό, η Σαραγόσα ισοφάρισε στο 61΄με ωραίο αριστερό σουτ του Μπερμέχο και οχτώ λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σαράκι. Η Λεβάντε με αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που τόσο χρειαζόταν, για να πλησιάσει τις προπορευόμενες Γρανάδα και Εϊμπάρ και εν αναμονή του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα της πρωτοπόρου Εϊμπάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.