Γρανάδα-Μάλαγα 1-0: Νίκη στο τέλος με “χρυσή” αλλαγή! (hls)

Οι "ροχιμπλάνκος" επιβεβαίωσαν πως διαθέτουν την πιο "καυτή" έδρα της Segunda Division νικώντας με γκολ στο 90' τη Μάλαγα και παρέμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση εισιτηρίου για τον απευθείας προβιβασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της Ανδαλουσίας στο “Νουέβο Λος Κάρμενες” οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, φτάνοντας δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ, στο 10′ με τον Καγεχόν και στο 15′ με τον Ουζούνι, ωστόσο στην πρώτη φάση ο άλλοτε παίκτης της Νάπολι έστειλε την μπάλα άουτ και στη δεύτερη ο Αλβανός διεθνής νικήθηκε από τον Γιανέθ.

Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ ενέτεινε την πίεσή της στο δεύτερο ημίχρονο, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Βάισμαν στο 78′ με τον Ισραηλινό να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ο Ουζούνι στο 85′ δεν νίκησε τον Γιανιέθ με τον Ρουίθ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ ύστερα από πάσα του Ουζούνι στο 90′.

Οι γηπεδούχοι είναι 5οι με 51 βαθμούς, ενώ η Μάλαγα είναι στη ζώνη του υποβιβασμού 20η με 25 βαθμούς απέχοντας 8 βαθμούς από τη σωτηρία.

Γρανάδα: Φερνάντεθ, Κίνι (53′ Θαραγόθα), Καμπάκο (79′ Πουέρτας), Μικέλ, Νέβα, Μποντιζέ (53′ Τορέντε), Μελένδο (54′ Ρουίθ), Λοθάνο, Βάισμαν, Καγεχόν (79′ Ντιεντιού), Ουζούνι

Προπονητής: Πάκο Λόπεθ

Μάλαγα: Γιανέθ, Δελμάς, Ραμάλιο, Μπούργος, Κριστιάν (69′ Χιμένεθ), Ροδρίγεθ, Βιγιάλμπα (79′ Γκαγιάρ), Εσκάσι (79′ Μουνιόθ), Φέμπας (90′ Θούνιγα), Λάγκο Τζούνιορ, Ρουμπέν Κάστρο (69′ Σολ)

Προπονητής: Σέρχιο Πεγιθέρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.