Τενερίφη-Οβιέδο 4-0: Τρίποντο με αρχή και τέλος (hls)

Οι γηπεδούχοι χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο 15λεπτο και ένα εξίσου αποτελεσματικό τελευταίο τέταρτο, επέστρεψαν στις επιτυχίες στην εκκίνηση της 24ης αγωνιστικής της Segunda Division.

Οι νησιώτες μπήκαν με ορμή στο παιχνίδι και ευτύχησαν να σκοράρουν δις στο πρώτο 15λεπτο, με τον εορτάζοντας Μογέχο (έκλεισε τα 21 του) να ανοίγει το στο 6′ και τον Θορίγια με το 8ο γκολ του να σημειώνει το 2-0 στο 14′, αμφότερα προερχόμενα από ασίστ του Πομάρες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να μειώσουν με τον Μπαστόν και τον Μόσα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Η Οβιέδο έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 47′ και στο 72′ με τους Σάντσεθ και Αϊχάδο, με αποτέλεσμα οι “μπλανκιαθούλες” να διευρύνουν το προβάδισμά τους, πετυχαίνοντας το 3-0 στο 79′ με τον Μίτσελ, ενώ ο Ντιέθ με απίθανο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η Τενερίφη έφτασε τους 42 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από την τρίτη θέση.

Τενερίφη: Σοριάνο, Μελό 984′ Μουρ), Σ. Γκονθάλεθ, Λεόν, Πομάρες, Μογέχο, Σανθ (αρχ.) (56′ Μίτσελ), Κορεδέρα, Μπερμέχο (83′ Σασούα), Θορίγια, Γκαγέγο (67′ Ντιέθ)

Προπονητής: Λουίς Μιγέλ Ραμίς

Οβιέδο: Φεμενίας, Ισαάκ (67′ Γίρκα), Κόστας, Κάλβο, Μόσα (αρχ.) (46′ Αϊχάδο), Σανγκάλι (46′ Σάντσεθ), Τζίμι, Λουίσμι, Ροθάδας, Ομπένγκ (46′ Πόμπο), Μπαστόν (85′ Μοντιέλ)

Προπονητής: Χάβι Θιγάντα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.