Εϊμπάρ – Καρταχένα 2-1: Στην κορυφή η Εϊμπάρ (hls)

Η ΕΪμπάρ επικράτησε με καρδιοχτύπι της Καρταχένα με 2-1, σε ματς που βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο. Το τελικό αποτέλεσμα οδήγησε τους Βάσκους στην κορυφή της κατάταξης μπροστά από την Αλμερία που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Με τον αέρα της δεύτερης θέσης και του αήττητου των εννέα αγωνιστικών άρχισε την αναμέτρηση η Εϊμπάρ κόντρα στην Καρταχένα. Η πίεση των γηπεδούχων επιβεβαίωσε την αμυντική αδυναμία των φιλοξενούμενων που πήγαν στο “Ιπουρούα” με τη δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία και δέχθηκαν δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, το πρώτο από το Χάβι Μουνιόθ και το 2-0 από τον Γκουστάβο Μπλάνκο.

Αθροίστε επίσης τα δύο δοκάρια με Κόρπας και Μπλάνκο και τη σπουδαία επέμβαση του Μαρκ Μαρτίνες στην κεφαλιά του Εσπόζιτο για να έχετε την εικόνα της πλήρους κυριαρχίας των Βάσκων στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο η αυστηρή αποβολή του Τόνιο με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 43ο λεπτό που τους άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές, καλλιέργησε ελπίδα στην Καρταχένα.

Μια ελπίδα που φούντωσε ακόμη περισσότερο όταν ο Πάμπλο ντε Μπλάσις στο 60ο λεπτό πέτυχε απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του το πρώτο του φετινό τέρμα με την Καρταχένα, γεγονός που έκανε κυρίαρχη επιδίωξη την αμυντική θωράκιση για τους γηπεδούχους.

Η Καρταχένα συνέχισε να πιέζει, χωρίς όμως να βρει το τέρμα της ισοφάρισης και η Εϊμπάρ προσπέρασε, με παιχνίδι περισσότερο, την Αλμερία για να βρεθεί στην κορυφή της Σεγκούντα Ντιβιζιόν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.