Λας Πάλμας – Τενερίφη 2-1 : Κίτρινο το ντέρμπι (hls)

Το ντέρμπι των Κανάριων Νήσων πήρε κίτρινο χρώμα. Η Λας Πάλμας του Πέπε Μελ νίκησε 2-1 την Τενερίφη με ένα γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο μόνοι οι γηπεδούχοι απείλησαν. Με καλύτερη λειτουργία σε όλες τις γραμμές μόλις στο δεύτερο λεπτό έχασαν τετ-α-τετ όταν ο Σοριάνο σταμάτησε τον Χεσέ.

Στο 26ο λεπτό ο Βιέρα έφυγε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Χεσέ, αλλά χρειάστηκε να περιμένει δύο λεπτά για να πανηγυρίσει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ακίνδυνοι στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με περισσότερο πάθος και ήταν αυτοί που απείλησαν και τελικά ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Ελάντι (65′).

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Από μια καλή στιγμή από εκεί και πέρα με τον Χεσέ να μην μπορεί να νικήσει τον Σοριάνο (72′) και τον Ντιές να μην μπορεί να νικήσει τον Ραούλ (82′).

Το ντέρμπι κρίθηκε στις καθυστερήσεις με την τύχη να δίνει την νίκη στους γηπεδούχους. Από σέντρα του Λέμος και κόντρα στον Λαρέα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Με το 2-1 η Λας Πάλμας πήρε το ντέρμπι και συγκατοικεί πλέον στην βαθμολογία με την Τενερίφη.

Λας Πάλμας (4/4/2) : Ραούλ – Λέμος (90+ Φερίγκρα), Κουρμπέλο, Νάβας, Καρδόνα – Πεχίνιο (90+ Ραμίρεθ), Μφούλου, Λοϊοντίς, Μολέιρο (52′ Πίντσι) – Βιέρα, Χεσέ (90+ Σαντίκου)

Τενερίφη (4/4/2) : Σοριάνο – Μουρ, Ρουίθ (75′ Σίπτσιτς), Λεόν, Μουνιός – Κορεδέρα (89′ Λαρέα), Σανθ, Μίτσελ (62′ Μπερμέχο), Ντίες – Σάσουα (46′ Μογέχο), Ελάντι (89′ Ετιάν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.