Αλμερία – Τενερίφη 3-1: Έπιασε κορυφή και περιμένει η Αλμερία (hls)

Η Αλμερία επιβεβαίωσε την ευχέρεια της στο σκοράρισμα και παρότι άργησε να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Τενερίφη, έφτασε τελικά στη νίκη με 3-1.

Χωρίς ιδιαίτερες στιγμές κύλησε το πρώτο ημίχρονο, παρότι και οι δύο ομάδες επεδίωξαν να επιβεβαιώσουν τις επιθετικές τους αρετές. Ωστόσο η καλή ανασταλτική τους λειτουργία οδήγησε στην αλληλοεξουδετέρωση τους.

Ως αξιόλογες στιγμές για τους γηπεδούχους καταγράφονται το σουτ του Πορτίγιο από το ύψος της περιοχής που πήγε πάνω στον τερματοφύλακα της Τενερίφης και το πλασέ στις καθυστερήσεις του Ραμαζανί που έφυγε δίπλα από την εστία. Ο Θορίγια είχε τη καλή ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 32ο λεπτό όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαρτίνες.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περίπου την ίδια εικόνα, με την Αλμερία να είναι περισσότερο επιθετική και να έχει τους παίκτες που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Σαντίκ και Ραμαζανί συνεργάστηκαν για το πέναλτι που εκτέλεσε ο τελευταίος ανοίγοντας το σκορ στο 72ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαντίκ έφυγε στην αντεπίθεση και με φανταστικό τελείωμα έκανε το 2-0.

Ένα χέρι του Σεντέγες στην περιοχή που εντόπισε ο VAR έβαλε ξανά την Τενερίφη στο ματς, με τον Σασούα να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής τρία λεπτά αργότερα στο 84ο, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως ο Μαρτίνες με την απόκρουση του ματς κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Η Αλμερία βρήκε και τρίτο τέρμα για να “κλειδώσει” τη νίκη στο 87ο λεπτό από το αυτογκόλ του Σίπσιτς, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Φερέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.