Λεγκανές – Βαγιεκάνο 1-2: Στους τελικούς ανόδου η ομάδα του Ιραόλα

Με δύο νίκες στα ημιτελικά των playoffs ανόδου η Βαγιεκάνο πήρε την πρόκριση και θα διεκδικήσει στους τελικούς την άνοδο της στην Primera Division.

Η Λεγκανές υποδέχτηκε την Βαγιεκάνο στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού των playoffs ανόδου έχοντας πολύ δύσκολο έργο μετά από την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 και να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση για τους τελικούς ανόδου στην Primera Division απέναντι στην Χιρόνα.

H Λεγκανές προσπάθησε, είχε την κατοχή της μπάλας και επιδιώξε από νωρίς να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11ο λεπτό με το γκολ του Ιμπάνιεθ αλλά από εκεί και πέρα ενώ φαινόταν ότι οι γηπεδούχοι θα πιέσουν ακόμα περισσότερο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος που θα μεγάλωνε το βάρος στους ώμους των παικτών της Βαγιεκάνο και σαν μην έφτανε αυτό ήρθε και το αυτογκόλ στους Γκονσάλες στο 67ο λεπτό που αφαίρεσε όποια ελπίδα υπήρχε ουσιαστικά για ανατροπή. Απογοητευμένοι πλέον οι παίκτες του Καριτάνο δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα στο 80 από τον Αντρές Μαρτίν γνωρίζοντας τελικά την ήττα και στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα.

Η Βαγιεκάνο κέρδισε την συμμετοχή της στους τελικούς των playoffs ανόδου όπου εκεί θα βρει απέναντι της την Χιρόνα με όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει να παίρνει το εισιτήριο και να αγωνίζεται στην Primera Division της νέας αγωνιστικής σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.