Στα προημιτελικά η Ινβερνές

Σε δραματικό αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι, η Ινβερνές επικράτησε της Ρος Κάουντι στα πέναλτι με 5-4 (κανονικός αγώνας και παράταση 2-2) παίρνοντας την πρόκριση για την οκτάδα του Κυπέλλου Σκωτίας.

H Ινβερνές ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Σκωτίας, αφού στο δεύτερο αγώνα με τη Ρος Κάουντι (ο πρώτος στην έδρα της Ρος Κάουντι είχε λήξει 2-2) επικράτησε στα πέναλτι με 5-4 ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε και πάλι 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Στιούαρτ για να έρθει στο 56’ ο Γουάιτ και να φέρει την αναμέτρηση στην ισορροπία. Ωστόσο o Γκαρντίν στο 67’ έδωσε στα «Ελάφια» εκ νέου το προβάδισμα, το οποίο και πάλι «έσβησε» με το δεύτερο γκολ του ο Γουάιτ στο 81’. Η κανονική διάρκεια του αγώνα κι η παράταση έληξαν στο 2-2 με τις δύο ομάδες να παίζουν την πρόκριση στα πέναλτι, εκεί όπου ο Ρίτζερς είχε την απάντηση στο πέναλτι του ΜακΜάνους με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να περάσουν με 5-4. 

Στα προημιτελικά η Ινβερνές θα κοντραριστεί στις 3 Μαρτίου εκτός έδρας με την Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στη δέκατη θέση της Premiership. Την Τετάρτη (20/2) θα συμπληρωθεί το παζλ της προημιτελικής φάσης, αφού η Ρέιντζερς φιλοξενεί την Κιλμάρνοκ, με τον πρώτο αγώνα να μην έχει γκολ. Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι Χιμπέρνιαν-Σέλτικ και Πάρτικ Θιστλ-Χαρτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.