Έχασε αλλά…αποθεώθηκε ο Τζεμπά-Τζεμπά!

Η Νταντί Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Σεντ Μίρεν εντός έδρας και πέρασε την Κυριακή στους «8» του Κυπέλλου Σκωτίας, αλλά το πρόσωπο του αγώνα ήταν ένας παίκτης των ηττημένων.

Η Νταντί Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Σεντ Μίρεν εντός έδρας και πέρασε την Κυριακή στους «8» του Κυπέλλου Σκωτίας, αλλά το πρόσωπο του αγώνα ήταν ένας παίκτης των ηττημένων.

Ο Καμερουνέζος μέσος, Ερίκ Τζεμπά-Τζεμπά, ο οποίος θεωρείται για πολλούς η χειρότερη μεταγραφή που έκανε ποτέ ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετακόμισε πριν από μερικές μέρες στη Σεντ Μίρεν και …πρωταγωνίστησε με τον τρόπο του στο ματς του «Τάνανταϊς».

Αφού πρώτα γλίτωσε την κόκκινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα με τις τάπες στον παίκτη των γηπεδούχων Στιούαρτ Άρμστρονγκ, στη συνέχεια ήταν απλός θεατής στη φάση από την οποία ξεκίνησε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων από τον Γκολντ.

Τα …κατορθώματά του πάντως ουδόλως πτόησαν τους αρκετούς φίλους της Σεντ Μίρεν που βρέθηκαν στο ματς και οι οποίοι αποθέωσαν τον παίκτη με το σύνθημα «There’s only one Djemba-Djemba» («υπάρχει μόνο ένας Τζεμπά-Τζεμπά), ενώ αρκετοί από αυτούς φορούσαν τραγιάσκες, ως φόρο τιμής στην στυλιστική επιλογή του παίκτη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασής του από τον σύλλογο!

Το αποτέλεσμα:
Νταντί Γ. – Σεντ Μίρεν 2-1

(22′ Γκολντ, 50′ Τσιφτσί – 27′ πεν. ΜακΛιν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.