Σαμαράς: «Ήθελα μόνο Σέλτικ»

Ο Γιώργος Σαμαράς λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη Σέλτικ, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από το ότι θα παραμείνει στους "Κέλτες".

Ο Γιώργος Σαμαράς λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη Σέλτικ, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από το ότι θα παραμείνει στους “Κέλτες”.

“Δεν με ένοιαζε αν με ήθελαν άλλες ομάδες, ήμουν συγκεντρωμένος στο να υπογράψω καινούργιο συμβόλαιο με την Σέλτικ”, τόνισε αρχικά και στη συνέχεια, είπε: “Ήθελα να μείνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το νέο συμβόλαιο. Είμαι ήδη τέσσερα χρόνια στην ομάδα και η υποστήριξη που δέχομαι από τους ανθρώπους μέσα και έξω από την ομάδα είναι απίστευτη. Η Σέλτικ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι και τίτλους σε κάθε σεζόν και γι΄ αυτό υπέγραψα για άλλα τρία χρόνια”.

Ο 26χρονος επιθετικός «μετακόμισε» στην Σέλτικ τον Ιανουάριο του 2008, με τη μορφή του δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι, και στο τέλος της ίδιας σεζόν η Σέλτικ τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Ο Σαμαράς έχει σημειώσει 42 τέρματα σε 136 εμφανίσεις με την φανέλα των «καθολικών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.