Αποκλεισμός «χαστούκι» για τη Σέλτικ

Το φαβορί (Σέλτικ) για την κατάκτηση όλων των εγχώριων φετινών τίτλων στη Σκωτία αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από τη Σεντ Μίρεν (3-2), η οποία στον τελικό θ΄ αντιμετωπίσει τη Χαρτς.

Το φαβορί (Σέλτικ) για την κατάκτηση όλων των εγχώριων φετινών τίτλων στη Σκωτία αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από τη Σεντ Μίρεν (3-2), η οποία στον τελικό θ΄ αντιμετωπίσει τη Χαρτς.

Το ματς έγινε στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης, με τον Γιώργο Σαμαρά ν΄ αγωνίζεται βασικός για τους «Κέλτες» και συγκεκριμένα για 74 αγωνιστικά λεπτά. Αντικαταστάθηκε σ΄ αυτό το σημείο από τον Στόουκς.

Ο Εσμαέλ Γκονσάλβες άνοιξε το σκορ στο 8΄ για την ομάδα των προαστίων της Γλασκώβης, στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Σεντ Μίρεν. Ο Πορτογάλος επιθετικός, με καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου, ήρθε δανεικός στους «άγιους» από τη Ρίο Άβε.

Ο Γκάρι Χούπερ, ίσως σ΄ ένα από τα τελευταία του παιχνίδια στη Σέλτικ μια και αποτελεί στόχο πολλών αγγλικών ομάδων, ισοφάρισε στο 45΄, με τον Μακ Γκάουαν να δίνει εκ νέου προβάδισμα στη Σεντ Μίρεν με πέναλτι στο 64΄. Πέντε λεπτά αργότερα (69΄) η φιναλίστ, πλέον, του τελικού (με τη Χαρτς) έκανε το 3-1 με τον Τόμπσον.

Το μόνο που κατάφεραν οι «Κέλτες» ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2, με τον Μιούλγκρου στο 90΄. Η Σεντ Μίρεν, αξίζει να σημειωθεί, πώς δεν σκόραρε στα τελευταία οκτώ ματς με τη Σέλτικ, σημειώνοντας τρία τέρματα στον εν λόγω ημιτελικό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σεντ Μίρεν: Σάμσον, φαν Ζάντεν, Γκούντουιν, Κάρι, Μακ Όσλαντ, Μακ Γκάουαν (90΄ Μέιρ), Τιλ, Νιούτον, Μακ Γκιν (76΄ Μπάρον), Τόμπσον, Γκονσάλβες (90΄ Γκάι).
Σέλτικ: Ζαλούσκα, Μάθιους, Ιζαγκίρε, Ουίλσον, Μιούλγκρου, Μπράουν, Λέντλι, Ουανιάμα (74΄ Λούστιγκ), Σαμαράς (74΄ Στόουκς), Νουιούι (74΄ Κόμονς), Χούπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.