Μεταγραφές ζητάει ο Μακ Κολ

Το κακό ξεκίνημα της Μάδεργουελ στη χρονιά οδηγεί τον τεχνικό της Στιούαρτ Μακ Κολ σε αναζήτηση νέων μεταγραφικών αποκτημάτων για ενίσχυση του ρόστερ της σκωτσέζικης ομάδας.

Το κακό ξεκίνημα της Μάδεργουελ στη χρονιά οδηγεί τον τεχνικό της Στιούαρτ Μακ Κολ σε αναζήτηση νέων μεταγραφικών αποκτημάτων για ενίσχυση του ρόστερ της σκωτσέζικης ομάδας.

Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, και οι δύο ισοπαλίες για την Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας (0-0 με τη Ρος Κάουντι, 1-1 με Σεντ Τζόνστον) έχει φέρει τη Μάδεργουελ και τον Στιούαρτ Μακ Κολ σε προβληματισμό.

Σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια η περυσινή τρίτη ομάδα της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ σκόραρε ένα γκολ σε 360 αγωνιστικά λεπτά, ενώ δέχθηκε έξι (τα πέντε από το «τριφύλλι»). Αυτό που προβληματίζει τον Μακ Κολ είναι το γεγονός πως η ομάδα του κρατάει μπάλα, έχει τον έλεγχο του κέντρου, αλλά δεν δημιουργεί ευκαιρίες.

«Γνωρίζω τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είναι μεγάλο στοίχημα για την ομάδα να μπορέσει ν΄ αντέξει τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ότι χρειαζόμαστε παίκτες είναι δεδομένο. Ελπίζω πως κάτι θα γίνει», ήταν το σχόλιο του τεχνικού της Μάδεργουελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τη Σεντ Τζόνστον το Σάββατο (11/8).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.