Μπλακ: “Δύσκολος ο Παναθηναϊκός”

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος για την Μάδεργουελ, εξέφρασε ο βοηθός προπονητή της Σκωτσέζικης ομάδας.

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος για την Μάδεργουελ, εξέφρασε ο βοηθός προπονητή της Σκωτσέζικης ομάδας. Ο Κένι Μπλακ ανέφερε πως οι πράσινοι είναι ομάδα με εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πως η δική του ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του στον σκοτζέικο Τύπου, είπε χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την πίεση στην πλευρά του Παναθηναϊκού και να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα μπορούμε. Όμως είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου μας. Βέβαια με όποιον και να παίζαμε σίγουρα θα ήταν υψηλού επιπέδου σε αυτή τη διοργάνωση. Τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη άλλωστε είναι εντυπωσιακά. Έχουν προκριθεί πολλές φορές στην επόμενη φάση των ομίλων του Champions League, γεγονός που δείχνει πόσο δύσκολη ομάδα είναι. Θα παλέψουμε όμως και ελπίζουμε σε μία δίκαιη μάχη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.