Σκωτία: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Ρέιντζερς!

H Ρέιντζερς κατέκτησε την Πρέμιερσιπ Σκωτίας για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, έπειτα από την ισοπαλία 0-0 της Σέλτικ στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ.

H Ρέιντζερς κατέκτησε την Πρέμιερσιπ Σκωτίας για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, έπειτα από την ισοπαλία 0-0 της Σέλτικ στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ.
Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ κέρδισε χθες 3-0 τη Σεντ Μίρεν και μετά την γκέλα της συμπολίτισσας, έχει 20 πόντους διαφορά από τους «Καθολικούς» έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Ο Τζέραρντ, στην τρίτη του χρονιά στο «Άιμπροξ» κατακτά το πρώτο τρόπαιο της προπονητικής του καριέρας, βάζοντας τέλος στο σερί εννέα πρωταθλημάτων της Σέλτικ.

Είναι συνολικά ο 55ος τίτλος πρωταθλήτριας για τη Ρέιντζερς και αυτός που κατακτήθηκε νωρίτερα από ποτέ ημερολογιακά. Οι πρωταθλητές έχουν χάσει μόλις οκτώ πόντους φέτος και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα με 28 νίκες σε 32 αγώνες.

Οι «Διαμαρτυρόμενοι», αντιμετώπισαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και υποβιβάστηκαν στην τέταρτη κατηγορία. Επέστρεψαν στα «σαλόνια» πριν απο πέντε χρόνια και σήμερα ήρθε η ώρα και της επιστροφής στην κορυφή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.