Ποστέκογλου: «Δεν περιμένω τον Γιακουμάκη να επιστρέψει στην ομάδα»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αναφέρθηκε στο μέλλον του Γιώργου Γιακουμάκη στην Σέλτικ και ισχυρίστηκε ότι ο Έλληνας στράικερ δε θα επιστρέψει στο ρόστερ του συλλόγου.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Ποστέκογλου για την Σέλτικ. Ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στο μέλλον του Έλληνα διεθνή και ισχυρίστηκε ότι οι χρήστες του Instagram θα ενημερωθούν νωρίτερα από εκείνον για την αποχώρηση του, αλλά και τη νέα του ομάδα.

«Θα ολοκληρωθεί αρκετά σύντομα», είπε αρχικά ο Ποστέκογλου και στη συνέχεια συμπλήρωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι πια στο ραντάρ μου. Πιθανότατα θα το ακούσω την ίδια ώρα με εσάς. Ίσως, αν είστε στο Instagram, θα το ακούσετε νωρίτερα από εμένα. Δεν είναι στο ραντάρ μου, δεν τον περιμένω να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα».

Την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη εξετάζουν τόσο η Ουράβα Ρεντ Ντάιμονς από την Ιαπωνία, όσο και η Ατλάντα Γιουνάιτεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμα η μεταγραφή του Γιακουμάκη δεν είναι σίγουρη σε καμία εκ των δύο ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.