Σέλτικ: Αποθεώνουν τον “θανατηφόρο” Γιακουμάκη

Η εμφάνιση του Γιώργου Γιακουμάκη στην αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Ρος Κάουντι έκανε τον Κρις Κόμονς να τον χαρακτηρίζει ως θανατηφόρο επιθετικό.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεχωρίζει στη Σκωτία με τη Σέλτικ και οι εμφανίσεις του προκαλούν πολλά θετικά σχόλια από τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της ομάδας. Μάλιστα στο προσωπικό του blog στη “Daily Mail”, ο πρώην άσο των “καθολικών”, Κρις Κόμονς αναφέρθηκε στην ποιότητα του Έλληνα διεθνή και τον χαρακτήρισε ως “θανατηφόρο επιθετικό”.

Ο Γιακουμάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Ρος Κάουντι (4-0), καθώς πέτυχε χατ-τρικ και μοίρασε και την ασίστ ενός ακόμα γκολ.

“Είναι ένας θανατηφόρος επιθετικός με ένα άγγιγμα και σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα, οι οπαδοί της Σέλτικ κάνουν ήδη συγκρίσεις με τον Χένρικ Λάρσον. Ο Γιακουμάκης προφανώς δεν είναι ντροπαλός. Δεν παίρνεις τη φανέλα με το Νο 7 σε έναν σύλλογο όπως η Σέλτικ χωρίς το βάρος των προσδοκιών που συνοδεύει. Είναι η εμβληματική φανέλα που φορούσαν οι Λάρσον, Κένι Νταλγκλίς και Τζίνκι Τζόνστον.

Ο Γιακουμάκης δεν είναι στην ίδια κατηγορία σε αυτούς τους τρεις θρύλους. Αλλά είναι ένα αγόρι με αυτοπεποίθηση που κάνει τη δουλειά για τη Σέλτικ αυτή τη στιγμή. Εάν μπορεί να προσφέρει τη δύναμη πυρός για να κερδίσει έναν τίτλο πρωταθλήματος, οι οπαδοί θα τον λατρέψουν.

Έπαιξα με μερικούς πραγματικά προικισμένους, παίκτες στην ολοκλήρωση των φάσεων, όπως ο Γκάρι Χούπερ και ο Λέιγκ Γκρίφιθς. Ο Γιακουμάκης είναι τόσο καλός όσο κανένας από τους δύο αυτούς μπροστά στο τέρμα. Αλλά είναι διαφορετικός παίκτης. Είναι φτιαγμένος σαν απόλυτο τανκ και ξεκάθαρα του αρέσει να κολλάει στους αμυντικούς.


Ο Γιακουμάκης δήλωσε με σιγουριά πριν από μερικές εβδομάδες ότι η Σέλτικ θα πάρει τον τίτλο και ότι έχει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αν πρόκειται να κάνει τολμηρές δηλώσεις όπως αυτή, τότε πρέπει να το υποστηρίζει στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα το κάνει αυτό τώρα. Με δώδεκα γκολ σε 22 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων δύο χατ-τρικ, ο Γιακουμάκης δείχνει τη φόρμα που λίγοι θα περίμεναν πέρυσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόμονς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.