Γκαλίτσιος: «Θέλω να μείνω στη Λόκερεν»

Ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στη Λόκερεν, εμφανίζεται ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στη Λόκερεν, εμφανίζεται ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην κατάκτηση του κυπέλλου Βελγίου, ενώ υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα παραμονή του στη βελγική πόλη. Ο Γκαλίτσιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Αρχικά, δήλωσε: Πήρα την απόφαση πριν λίγο καιρό να έρθω στο Βέλγιο και την Λόκερεν. Παρόλο που είμαι μόλις τρεις μήνες στην ομάδα νιώθω πολύ ωραία. Καταφέραμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο και αυτό σαφώς είναι ευχάριστο για μένα αλλά και για όλους στην ομάδα».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Με το πού ήρθα στην Λόκερεν, όλοι με αγκάλιασαν. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό και ήρεμο και όλα είναι πολύ καλά. Πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Εγώ θέλω να αποκτήσω σταθερότητα και να διατηρηθώ σε υψηλά επίπεδα απόδοσης».

Επίσης, ο Γκαλίτσιος τόνισε: «Το Σάββατο (24/3) η Λόκερεν κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο εδώ και 89 χρόνια και ζούμε ένα όνειρο. Αυτή η επιτυχία της ομάδας μου έχει απήχηση σε όλο το Βέλγιο και όπου κι αν γυρνάω εδώ στην πόλη βλέπω χαρούμενα πρόσωπα. Δεν ξέρω τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα στην αρχή της χρονιάς γιατί εγώ ήρθα στην ομάδα τον χειμώνα αλλά το τρόπαιο μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά».

Τέλος, τόνισε: «Έχω υπογράψει για ενάμιση χρόνο με την Λόκερεν και το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι του 2013. Στο ποδόσφαιρο όμως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Περνάω πολύ καλά στο Βέλγιο, είναι μία χώρα με πολύ καλή ποιότητα ζωής, η ομάδα είναι καλή. Γιατί να μην μείνω;»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.