Αιχμές Γκαλίτσιου για Βαλβέρδε

Στον Ερνέστο Βαλβέρδε απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Στον Ερνέστο Βαλβέρδε απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Έλληνας παίκτης της Λόκερεν τόνισε πως ο Βάσκος τεχνικός δεν του έδωσε αρκετές ευκαιρίες, ενώ αναφέρθηκε και στην συμφωνία του με τη βελγική ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκαλίτσιου στην ιστοσελίδα «nieuwsblad.be».

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό:
«Το πρόβλημά μου ήταν ο προπονητής, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Δεν με άφησε να παίξω την πρώτη χρονιά, την επόμενη έφυγε, αλλά επέστρεψε. Έπαιζα μόνο στην προετοιμασία. Η χημεία μεταξύ μας δεν ήταν καλή. Για αυτό επέλεξα να φύγω».

Για τον λόγο που επέλεξε τη Λόκερεν:
«Υπήρχαν επαφές με ομάδες στη Γερμανία, αλλά έπρεπε να περιμένω μέχρι τον Ιανουάριο. Για αυτό επέλεξα τη Λόκερεν. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά να μένει τόσο πολύ εκτός δράσης».

Για την οικονομική κρίση και πως έχει επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Κάποιοι παίκτες στην Ελλάδα έχουν να πληρωθούν από έξι μήνες ως και ένα χρόνο, αλλά στον Ολυμπιακό εμείς δεν είχαμε προβλήματα».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:
«Η Ελλάδα είναι μια θαυμάσια χώρα, αλλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου δεν είναι υψηλό. Μια μεταγραφή στο εξωτερικό είναι δύσκολη επειδή οι ομάδες δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε τρελοί και τεμπέληδες, αλλά δεν είναι έτσι. Αν δουλέψω σκληρά στο Βέλγιο μπορώ να καταφέρω οτιδήποτε».

Για τις διαφορές Λόκερεν-Ολυμπιακού:
«Η Λόκερεν είναι μια καλή ομάδα, με ωραία αποδυτήρια και καλό τεχνικό τιμ. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι. τρέλα! Στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ μας έριχναν πέτρες, μήλα, κινητά ακόμη κι ένα παπούτσι! Τότε είχα φοβηθεί. Όμως, πολλές φορές η ατμόσφαιρα δίνει δύναμη στους ποδοσφαιριστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.