Σιντ Τρούιντεν – Σαρλερουά 1-2: Σκαρφάλωσε στη 4η θέση (hls)

Η Σαρλερουά πέρασε από την έδρα της ουραγού Σιντ Τρούντεν, επέστρεψε στις νίκες μετά από 1.5 μήνα και σκαρφάλωσε μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η Σαρλερουά πέρασε από την έδρα της ουραγού Σιντ Τρούντεν, επέστρεψε στις νίκες μετά από 1.5 μήνα και σκαρφάλωσε μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Έπρεπε να περάσουν 25 λεπτά για να δούμε μια αξιόλογη φάση και στο πρώτο σουτ που επιχείρησε προς την εστία του Σμιντ η Σαρλερουά με τον Φαλ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή (0-1, 25ο λεπτό). Η Σιντ Τρούιντεν αποφάσισε να πιέσει ψάχνοντας την ισοφάριση και αφού απείλησε με το δυνατο σου του Ντε Ρίντερ και τη κεφαλιά του Τεσέιρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τον Ναζόν που αξιοποίησε την ασίστ του Κασάτσε μετά το σοβαρό λάθος του Ντεσάν (1-1, 43ο λεπτό).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σιντ Τρούιντεν απείλησε πρώτη, η Σαρλερουά όμως μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Νίκολσον να πετυχαίνει το 5ο φετινό του γκολ (1-2, 51ο λεπτό) και τα πράγματα για τους γηπεδούχους καθώς ο Ασαμόα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Σιντ Τρούιντεν με δέκα παίκτες (69ο λεπτό). Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο που το πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.