Μπριζ – Σιντ Τρούιντεν 1-0: Έβγαλε την αγγαρεία (hls)

Η Μπριζ με ευρωπαϊκό αέρα πέρασε στη κορυφή του πρωταθλήματος κερδίζοντας την Σιντ Τρούιντεν που άντεξε για ένα ημίχρονο.

Η Μπριζ με ευρωπαϊκό αέρα πέρασε στη κορυφή του πρωταθλήματος κερδίζοντας την Σιντ Τρούιντεν που άντεξε για ένα ημίχρονο. Η Μπριζ μέσα στην εβδομάδα έχει ευρωπαϊκό αγώνα για την 6η αγωνιστική του Champions League απέναντι στη Λάτσιο (8/12) και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί. Οι Ιταλοί περνάνε και με ισοπαλία.

Η Μπριζ έπαιξε σχεδόν μονότερμα στο πρώτο ημίχρονο την Σιντ Τρούιντεν που όποτε είχε την δυνατότητα εμφανιζόταν στην αντεπίθεση, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Ναζόν και την εκτέλεση φάουλ του Γκαρθία. Η Μπριζ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε χωρίς να χάσει την κλασική ευκαιρία με το αδύναμο σουτ του Ριτς και την προσπάθεια του Σόμπολ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κλεμόν αποφάσισε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τον Οκέρεκε και λίγο μετά την είσοδό του δικαίωσε τον προπονητή του καθώς άνοιξε το σκορ (57ο λεπτό, 1-0) μετά την συνεργασία με τον Λανγκ. Από το 65ο λεπτό μέχρι και το 73ο η Μπριζ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ χάνοντας τέσσερις ευκαιρίες μέσα σε 8 λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.