Άντερλεχτ: Περασμένα ξεχασμένα για τον Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες δήλωσε πως δεν κρατάει κακία στη Γελένα Καρλέουσα, μετά τα όσα είχαν γίνει ανάμεσά τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες δήλωσε πως δεν κρατάει κακία στη Γελένα Καρλέουσα, μετά τα όσα είχαν γίνει ανάμεσά τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Βόσνιος αμυντικός της Άντερλεχτ φέρεται να διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγο του Ντούσκο Τόσιτς και ο ίδιος δήλωσε πως πέρασε ωραία το διάστημα που ήταν μαζί της. 

Χαρακτηριστικά, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ δήλωσε: “Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!“.

Στη συνέχεια, τόνισε για το αν θα έκανε κάτι αν την έβλεπε στο δικαστήριο: “Τίποτα, απλά θα την περνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δε θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα. Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω”.

Παράλληλα, ο Βράνιες αναφέρθηκε και στα ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία είχαν προκαλέσει αντιδράσεις: “Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση”.

Τέλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στη νέα σύντροφό του, Καταρίνα Γκρούγιτς: “Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δε θέλω να τη σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.