Μπριζ-Μαλίν: 2-2 Γκέλα με το μυαλό στη Ντόρτμουντ (vid)

Η Μπριζ προηγήθηκε 2-0 της Μαλίν, κατέβασε ταχύτητα και το πλήρωσε απέναντι σε μια ψυχωμένη Μαλίν που κατάφερε να πάρει βαθμό από την έδρα της πρωταθλήτριας.

Η Μπριζ προερχόμενη από την ισοπαλία με τη Λάτσιο στο Champions League και με το μυαλό στο ματς με τη Ντόρτμουντ την Τρίτη αντιμετώπισε την αποδεκατισμένη λόγω κοωνοϊού Μαλίν. 

Τα πράγματα πήγαιναν κατ΄ευχήν καθώς ο Φόρμερ με υπέροχο χτύπημα φάουλ στο 13′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Λανγκ από ασίστ του Βανάκεν έκανε το 2-0 στο 28′. Οι γηπεδούχοι πίστεψαν πως το τρίποντο είχε έρθει άκοπα και έστρεψαν τον διακόπτη στο ματς με τη Ντόρτμουντ.

Ωστόσο η Μαλίν που έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και μείωσε με εκπληκτικό τακουνάκι του πολύπειρου Ντε Καμάργκο στο 42′. Αυτό άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης αλλά όχι και το mindset της Μπριζ.

Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλίν μπήκε ακόμα πιο συγκεντρωμένη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατάφερε να ισοφαρίσει σοτ 81′ με κεφαλιά του νεοεισελθόντα στο ματς Σχουφς από ασίστ επίσης με το κεφάλι του Στορμ. Το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Κλεμάν να φεύγει απογοητευμένος από το γήπεδο και τον Βράνκεν πανηγυρίζοντας μια σπουδαία ισοπαλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.