Δύο ασίστ από τον Τζόλη και «νίκη» τίτλου για την Κλαμπ Μπριζ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, αποτελώντας έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βελγίου.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας εξτρέμ είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη με 2-0 απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν, έχοντας τις ασίστ και τσα δύο γκολ της ομάδας του!

Ο Τζόλης άνοιξε τον δρόμο για την Κλαμπ Μπριζ στο 13ο λεπτό, όταν δημιούργησε το πρώτο γκολ για τον Τρεσόλντι, δίνοντας την πρώτη του ασίστ στην αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, στο 52’, ο 24χρονος άσος σέρβιρε ιδανικά και τον Φόρμπς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Ο Έλληνας διεθνής πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στο βελγικό πρωτάθλημα, μετρώντας ήδη 14 γκολ και 16 ασίστ σε 32 συμμετοχές, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων δημιουργών της φετινής Jupiler Pro League.

PlayOffs Τίτλου

Κλαμπ Μπριζ-Σεντ Τρουίντεν 2-0

Γάνδη-Άντερλεχτ 10/05

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Μαλίν 10/05

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 36 αγώνες)

Κλαμπ Μπριζ 50 -37αγ.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 46

Σεντ Τρουίντεν 39 -37αγ.

Άντερλεχτ 28

Μαλίν 27

Γάνδη 26