Σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου δε διανύει τις καλύτερες ημέρες του στον πάγκο της Κορτράικ, μετά τη νέα ήττα 2-0 από τη Μαλίν για το βελγικό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δε διανύει τις καλύτερες ημέρες του στον πάγκο της Κορτράικ, μετά τη νέα ήττα 2-0 από τη Μαλίν για το βελγικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη βελγική ομάδα, καθώς η διοίκηση της ομάδας φέρεται να αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτης του. Τις προηγούμενες δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου ήθελαν τον Μπέσνικ Χάσι να είναι ανάμεσα στα φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε περίπτωση αποχώρησης του πρώην τεχνικού της Ρόντα. 

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση για το μέλλον του: «Δε διαβάζω εφημερίδες. Και δε δίνω σημασία στα όσα γράφονται. Πάντα η θέση του προπονητή έχει πίεση. Δεν είναι διαφορετικά στην Ολλανδία ή στην Ελλάδα. Αν δεν πάει κάτι καλά είναι λάθος του προπονητή. Αυτός είναι συνήθως που την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερη ισορροπία και μεγαλύτερο ενθουσιασμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.