Mπριζ: Γιατί οι οπαδοί της θέλουν να χάσει την τελευταία αγωνιστική!

Η Μπριζ παραδίδει τον τίτλο στο Βέλγιο μετά από τρία σερί χρόνια, αλλά σε ποιον; Οι φίλοι της πάντως έχουν προτίμηση!

Η απερχόμενη πρωταθλήτρια μετά από μία κακή σεζόν τερματίζει οριστικά τέταρτη στα πλέι – οφ και την Κυριακή πηγαίνει στις Βρυξέλλες για να τελειώσει τη σεζόν στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, η οποία έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Η Μπριζ μπορεί να παίξει έτσι…ρυθμιστικό ρόλο και μεγάλη μερίδα οπαδών της θα δεχόταν με ευχαρίστηση την ήττα την τελευταία αγωνιστική, ώστε να μην αναδειχτεί πρωταθλήτρια η Αντβέρπ!

Η ομάδα της Αμβέρσας είναι μία από τις παραδοσιακές αντιπάλους της Μπριζ εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Eiδικά όμως τα τελευταία χρόνια, η αντιπαλότητα έχει ανάψει, με την Αντβέρπ να επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από μεγάλο διάστημα στην αφάνεια.

Έτσι πολλοί φίλοι της επί τριετία πρωταθλήτριας, θα προτιμούσαν να δουν την ομάδα τους να χάνει, παρά ο τίτλος να πάει στην Αμβέρσα. Χαρακτηριστικά, το κλίμα ήταν καλό στο «Γιάν Μπρέιντελ» την Κυριακή, παρά την ήττα με 3-1 από τη Γκενκ, καθώς αυτό σημαίνει ότι και η χθεσινή αντίπαλος μπορεί να «κλέψει» το πρωτάθλημα από τη…μισητή πρωτοπόρο.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπριζ, Ρικ Ντε Μιλ, ρωτήθηκε σχετικά με τις επιθυμίες των οπαδών και μάλλον τους απογοήτευσε:

«Καταλαβαίνω την ερώτηση, αλλά είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού, επαγγελματίες. Παίξαμε πολύ δίκαια σε αυτά τα πλέι -οφ, τα δώσαμε όλα σε κάθε παιχνίδι και θα το ξανακάνουμε την Κυριακή».

Το ίδιο και ο αρχηγός Χανς Φανάκεν: «Δεν έχω δει τέτοιο φινάλε πρωταθλήματος στην καριέρα μου. Θα κάνουμε το καλύτερο απέναντι στην Ουνιόν. Όλοι πρέπει να το περιμένουν αυτό, αυτές είναι οι αρχές μας ως σύλλογος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.