Aντβέρπ – Κλαμπ Μπριζ 0-0: «Ξύλο» χωρίς γκολ (hls)

Αντβέρπ και Κλαμπ Μπριζ έμειναν στο μηδέν για την 24η Αγωνιστική της Pro League, σε ένα ντέρμπι με λίγες ευκαιρίες και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι τέσσερις αγωνιστικές αλλά με δύο σερί λευκές ισοπαλίες, μένοντας στην τρίτη θέση με +6 από την πρωταθλήτρια, που είναι μεν πέντε αγώνες χωρίς ήττα, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τετράδας.

Η Μπριζ, με απόντες τους πρώτους σκόρερ της Γιουτγκλά και Σκοβ Όλσεν, έφτασε στις καθυστερήσεις για να κάνει τελική εντός εστίας, με τον Οντόι, σε σουτ που μπλόκαρε ο Μπιτέ.

Η Αντβέρπ ήταν καλύτερη και δημιούργησε φάσεις με Μπαλικβισά, Μούγια, Γιάνσεν, Κερκ και Ντε Λατ, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπριζ για όγδοο σερί ματς πρωταθλήματος.

Το ματς χαρακτηρίστηκε από το σκληρό παιχνίδι και τις πολλές διακοπές, με τους παίκτες της Μπριζ χαρακτηριστικά να δέχονται πέντε κίτρινες κάρτες.

Aντβέρπ (Φαν Μπόμελ): Μπιτέ – Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Πάτσο, Μπατάιγ – Φερμίρεν, Κεϊτά, Εκέλενκαμπ – Μούγια (46′ Κερκ), Μπαλικβισά (75′ Βαλένσια), Γιάνσεν.
Κλαμπ Μπριζ (Πάρκερ): Μινιολέ – Οντόι, Χέντρι, Μέχελε, Μέιερ – Ονιεντίκα, Ριτς (80′ Νίλσεν), Φανάκεν – Μπιουκάναν, Λανγκ, Σόουα (89′ Γιάρεμτσουκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.