Άντερλεχτ: Απέλυσε τον Μαζού

Η απόφαση της ομάδας.

Η Αντερλεχτ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του προπονητή της, Φελίς Μαζού, μία ημέρα μετά τον διακοπέντα αγώνα πρωταθλήματος με την Σταντάρ Λιέγης, που πιθανότατα θα κατακυρωθεί σε βάρος της ομάδας των Βρυξελλών. Το χθεσινό (23/10) παιχνίδι στη Λιέγη διεκόπη στο 63ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-1, λόγω ρίξης βεγγαλικών στο γήπεδο από την εξέδρα όπου φιλοξενούνταν οι οπαδοί της Αντερλεχτ.

Ακολούθως, σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια και εκτός γηπέδου, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων και της αστυνομίας, που είχαν ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό περίπου 20 πολιτών, καθώς και τριών αστυνομικών.

Με μόλις 16 βαθμούς σε 14 αγώνες η Αντερλεχετ βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης,13 μακριά από την τετράδα που παίρνει την πρόκριση για τα πλέι-οφ και μόλις πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μαζού, που πέρυσι οδήγησε την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη (τερμάτισε τελικά δεύτερη, χάνοντας τον τίτλο από τη Μπριζ στα πλέι-οφ), προσελήφθη το καλοκαίρι αντί του Βενσάν Κομπανί.

Προσωρινά χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβαι ο τεχνικός της ομάδας νέων του συλλόγου, Ρόμπιν Βέλντμαν, ο οποίος αναμένεται να καθήσει στον πάγκο στο ματς της Πέμπτης (27/10) με την Στεάουα για το Europa Conference League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.