Κλάμπ Μπριζ-Άντερλεχτ 1-1: Φιέστα τίτλου με ισοπαλία! (hls)

Το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγύρισε την Κυριακή η Κλαμπ Μπριζ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και πέμπτο τα επτά τελευταία χρόνια για την Κλαμπ Μπριζ που την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ Βελγίου υποδέχθηκε την Άντερλεχτ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Μάλιστα, ήταν η έκτη διαδοχική ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Άντερλεχτ ήταν καλύτερη της Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο μέρος, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι, κάτι που έγινε για 30η φορά φέτος, με τον Σκοβ Όλσεν στο 39ο λεπτό.

Η ομάδα του Σχρόιντερ “άγγιξε” το 2-0 στο 59′ με τον Λανγκ να κάνει εντυπωσιακή ενέργεια αλλά τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Βαν Κρόμπρουχε.

Στα τελευταία λεπτά ο Ολλανδός προπονητής που θα είναι στον πάγκο του Άγιαξ τη νέα σεζόν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, με τον τερματοφύλακα Λάμενς να περνάει στη θέση του Μινιολέ. Στο 87′ από σουτ του Ελ Χατζ και κόντρα στον Χέντρι, ο 19χρονος Λάμενς αιφνιδιάστηκε, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και η Άντερλεχτ του Κομπανί ισοφάρισε σε 1-1.

Μικρή σημασία είχε όμως αυτό το αποτέλεσμα, καθώς η Κλαμπ Μπριζ άνοιξε σαμπάνιες και πανηγύρισε μαζί με τους φίλους της ομάδας το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 18ο στην ιστορία της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.