Βέλγιο : Τέλος στις μετακινήσεις οπαδών

Μετά τα όσα συνέβησαν στις αναμετρήσεις Μπέρσχοτ-Αντβέρπ και Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά η διοργανώτρια αρχή του Βελγικού πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την κυβέρνηση έβαλαν τέλος στις μετακινήσεις των οπαδών.

Οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης μπήκαν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με την Σαρλερούα και μετά τις διαμαρτυρίες προς τους παίκτες της ομάδας κατευθύνθηκαν στους οπαδούς των φιλοξενούμενων που – ευτυχώς – βρίσκονταν στο δεύτερο διάζωμα.

Το μόνο που υπήρξε ήταν ανταλλαγή αντικειμένων και κάποια συνθήματα αλλά η διοργανώτρια αρχή αντιμετώπισε το επεισόδιο ως αρκετά σοβαρό και μετά από συζητήσεις με την κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει τέλος στις μετακινήσεις οπαδών στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία αλλά και στο κύπελλο της χώρας.

Πριν ανακοινωθούν περαιτέρω τιμωρίες για την Σταντάρ Λιέγης η διοίκηση του συλλόγου πήρε δικές της αποφάσεις και ανακοίνωσε ότι κλείνουν οι θύρες που φιλοξενούν τους φανατικούς φίλους της ομάδας οι οποίοι πλέον δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο.

Από την πλευρά τους οι οπαδοί απάντησαν με ανακοίνωση ζητώντας την παραίτηση του γενικού διευθυντή Αλεξάντρ Γκροζάν και την παραχώρηση των μετοχών από τον πρόεδρο Μπούνο Βενάνζι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.