Μπέερσχοτ – Αντβέρπ 0-1 με Ναϊγκο-λάρα (hls)


Σ’ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Βελγικού πρωταθλήματος, με ένταση και φάσεις, όπως αρμόζει στα γειτονικά ντέρμπι, η Αντβέρπ κατάφερε να επικρατήσει της Μπέερσχοτ με 1-0.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 59ο λεπτό από τον Ναϊγκολάν και ήταν απολαυστικό, αφού με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή και διαγώνια έστειλε την μπάλα αρχικά στο “παραθυράκι” και στο αριστερό δοκάρι του Βανχάμελ και μετά στο πλαϊνό δίχτυ, αφήνοντας του πάντες να κοιτούν.

Μέχρι το γκολ όμως η ομάδα που έπρεπε να έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ήταν η Μπέερσχοτ, η οποία στο πρώτο μέρος είχε 4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Δύο ο Ντομ στο 27′ και στο 32′ και από μία ο Καϊσέδο στο 16′ και ο Σάνκλαντ στο 31′.

Με ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον Χόλζχάουσερ στο 52ο λεπτό.

Η Αντβέρπ είχε με τον Σεκ τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ δύο λεπτά νωρίτερα από το γκολ του Ναϊγκολάν, όταν την εξαιρετική καφελιά του Σεκ απόκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Βανχάμελ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, Αντβέρπ είχε ως κορυφαίο της τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, τον Έγχελς ο οποίος δεν έχασε μονομαχία στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως σε γενικές γραμμές αμυτικά η Αντβέρπ προβλημάτισε με το πόσο εύκολα δέχονταν φάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.