Μαλίν – Μπριζ 2-1: Ανατροπή με κορυφαίο Κάιπερς (hls)


Τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς κατάφερε να πάρει η Μαλίν στο ντέρμπι με την Μπριζ καταφέρνοντας να γυρίσει το παιχνίδι με οδηγό τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (αγωνίζεται ως φανεικός στην Μαλίν) που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας του.

Στο πρώτο μέρος μέχρι το 34ο λτεπτό δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι, πέρα από το γκολ στο 2ο λεπτό που πέτυχε η Μαλίν, το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ και σωστά ως offside.

Στο 34ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Μπριζ με τον Ντε Κέτελαρ, ένα λεπτό μετά έρχεται η απάντηση της Μαλίν με απίστευτη απόκρουση του Μινιολέ σε προβολή του Σόουζα. Στο 37ο λεπτό η Μπριζ με τον Ντοστ αναγκάζοντας τον Κούκε να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπριζ μπαίνει δυνατά, βγάζει πίεση και σκοράρει με τον Ντοστ στο 51ο λεπτό, η Μαλίν κατάφερε να πάρει και πάλι τον έλεγχο του κέντρου και να αρχίσει να πιέζει. Έδειχνε πως είχε πάρει φόρα και με τον Κάιπερς, που έκανε εξαιρετικό ματς, σκόραρε με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ανατροπή στο σκορ ήρθε στο 78ο λεπτό μία ποδοσφαιρική έμπνευση του Σχουφς, “κρέμασε” τον Μινιολέ, που άγγιξε τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την στείλει κόρνερ.

Μεγάλη νίκη για την Μαλίν που πλησίασε στον πόντο την Μπριζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.