Αντβέρπ-Άντερλεχτ 2-0: Πήρε το ντέρμπι με MVP τον Φρέι (hls)

Η Αντβέρπ αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και νίκησε την Άντερλεχτ με 2-0, περνώντας στην δεύτερη θέση της Pro League Βελγίου.

Είκοσι ένα χρόνια είχε να πετύχει δεύτερη σερί νίκη η Αντβέρπ κόντρα στην Άντερλεχτ και το έκανε τον Νοέμβριο του 2021 κερδίζοντας 2-0 τους “μωβ” για την 14η αγωνιστική της Pro League Βελγίου.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που το μόνο αξιόλογο που θα θυμούνται οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν η σουτάρα του Ναϊνγκολάν στο 28′ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φαν Κρόμπρουχε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κατά πολύ καλύτερο, είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με την Άντερλεχτ να αγγίζει το γκολ στο 63′ με την κεφαλιά του Κουαμέ που σταμάτησε στον Μπιτέζ και στην εξέλιξη της φάσης με ταχύτατη αντεπίθεση και συνεργασία των ΜπένσονΦρέι, ο Γιουσούφ σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Αντβέρπ.

Στο 66′ ο Ναϊνγκολάν είχε δεύτερο δοκάρι με απευθείας φάουλ, ενώ στο 80′ ο Χάργουντ Μπέλις έκανε πέναλτ στον Φρέι με την υπόδειξη να έρχεται μέσω VAR και τον Ελβετό να σκοράρει στο 82′ με δεύτερη ευκαιρία, καθώς αρχικά νικήθηκε από τον Φαν Κρόμπρουχε.

Η ομάδα του Κομπανί προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς όμως στο 91′ ο Αμούζου έχασε γκολ σε κενή εστία και στο 93′ ο Κάλεν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μπιτέζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.