Σταντάρ Λιέγης – Άντερλεχτ 0-1 : Δίκαιη νίκη σε άνιση «μάχη»! (hls)

Με γκολ του Ραφαέλοφ στο 13' η Άντερλεχτ νίκησε 1-0 στη Λιέγη τη Σταντάρ η οποία έπαιξε με δέκα παίκτες από το 6' λόγω αποβολής του Αλ Νταχίλ και τέλειωσε με εννέα καθώς αποβλήθηκε κι ο Φάϊ (84')

H Άντερλεχτ έφυγε «όρθια» από την «θερμή» έδρα της Σταντάρ Λιέγης έχοντας πάρει από νωρίς αυτό που ήθελε σε μια τέτοια δοκιμασία.
Δύο πράγματα συνέβαλαν σε αυτό.. Η «γκάφα» του αμυντικού Αλ Νταχί στο 6’ που έχασε το κοντρόλ κι ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Βερσχάερεν και είδε την κόκκινη κάρτα. Μια απώλεια με τεράστιο αντίκτυπο αν σκεφτεί κανείς πως οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν δίχως δύο βασικούς στόπερ (Σισόκο – Λαϊφη).
Έξι λεπτά αργότερα ο έμπειρος Ισραηλινός Ραφαέλοφ πέτυχε το 0-1 με ωραία ενέργεια από τα αριστερά διαμορφώνοντας το ιδανικό σκηνικό για την ομάδα των Βρυξελλών.
Όμως το ματς έμεινε «ανοιχτό» ως το φινάλε καθώς οι φιλοξενούμενοι στα διαστήματα που είχαν τον πλήρη έλεγχο – κυρίως στο πρώτο ημίχρονο – και εκεί όπου βρήκαν τους χώρους να αντεπιτεθούν – μετά τα μισά του δευτέρου μέρους – δεν μπόρεσαν να νικήσουν την… επιπολαιότητά τους και προπάντων το εκπληκτικό γκολκίπερ Μπόνταρτ ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε «ζωντανούς» του γηπεδούχους!
Η ομάδα της Λιέγης προσπάθησε να εξαντλήσει τις πιθανότητές της έχοντας και τις δικές της φάσεις για γκολ, κυρίως με τον Βραζιλιάνο Κλάους, αλλά δεν έφτασε στην υπέρβαση τελειώνοντας μάλιστα με εννέα παίκτες καθώς στο 83ο Καμερουνέζος Φάϊ αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλό του!
Η ομάδα των Βρυξελλών έφτασε τους 13 πόντους, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ, αλλά και ένα ματς λιγότερο..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.