Σιντ Τρούιντεν – Γκενκ 1-2 : Η διαφορά ήταν στο «βάθος»! (hls)

Η Γκενκ νίκησε με 2-1 στο Σιιντ Τρούιντεν παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σουζουκι στο φινάλε του ημιχρόνου. Οι Πέϊντσιλ (73') και Ονουάτσου (83') πέτυχαν τα τέρματα της ανατροπής!

Το 55ο ντέρμπι του Λίμπουργκ, στην Φλαμανδική πλευρά του Βελγίου, είχε έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, ωραία γκολ, την αίσθηση της έκπληξης για τα 2/3 του ματς και στο φινάλε την επικράτηση της ανωτερότητας μέσω του… βάθους και της νοοτροπίας των δύο ομάδων.
Κι αν μόλις 37 χιλιόμετρα χωρίζουν το Σιντ Τρούιντεν με την Γκένκ, τις ομάδες των δύο πόλεων τις χωρίζουν ακόμη πολλά στο ποδόσφαιρο κάτι που φάνηκε κι απόψε!
Ακόμη και σ’ αυτό το ματς όπου το φαβορί κλήθηκε να διαχειριστεί ένα «γεμάτο» πρόγραμμα – με έξι ματς, εντός κι εκτός Βελγίου, σε 15 μέρες – προερχόμενο από παίχνίδι στη Βιέννη την Πέμπτη, όπως επίσης και τις πιέσεις σε ένα ματς που θα μπορούσε να το… χάσει (!!!) στα πρώτα του 60 λεπτά…
Κάπως έτσι κύλησε το ματς με την Γκενκ να έχει μια άχαρη υπεροχή – με ποσοστό κατοχής της μπάλας ως το 79% – στο πρώτο ημίωρο και τα «καναρίνια» να αντιδρούν παίρνοντας κουράγιο από τους τρεις… «Σαμουράϊ» της ενδεκάδας.
Αυτοί ήταν συνδυάστηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (Χαγιάσι – Χασιόκα – Σουζούκι) με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά!
Οι ίδιοι διατήρησαν τον ενθουσιασμό και στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν σε τρεις περιπτώσεις «άγγιξε» η ομάδα τους το 2ο γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε..
Κάπου εκεί, μέτρησε η «χρυσή» λεπτομέρεια, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός της Γκενκ έριξε στο ματς τον δίμετρο Νιγηριανό φορ Ονουάτσου και τον Γκανέζο Πέϊντσιλ οι οποίοι άλλαξαν τη φυσιογνωμία της ομάδας τους και προπάντων του αγώνα, καθώς πέτυχαν τα γκολ της ανατροπής.
Το 1-1 έπειτα από ωραίο διαγώνιο σουτ του Πέϊντσιλ στο 73’ και το 1-2, δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Ονουάτσου κατέβασε τη μπάλα δίπλα σε τρεις (!) αμυντικούς και σκόραρε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.