Άντερλεχτ – Μέχελεν 7-2: Ξέσπασαν στο β’ οι πρωτευουσιάνοι! (hls)

Η Άντερλεχτ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στη Μέχελεν αλλά με καταιγιστική εμφάνιση στο β' επέστρεψε στις νίκες στην Pro League μετά από μία αγωνιστική.

Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί προηγήθηκε στο 23′ με επιτυχημένο τετ-α-τετ του Ραμάν, όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37′ με γκολ του Στορμ μετά από ασίστ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ούγκο Κάιπερς.

Στο δεύτερο μέρος όμως υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Άντερλεχτ. Ο Κουαμέ με τα πρώτα του γκολ στο Βέλγιο στο 49′ και το 57′ ξεκαθάρισε τα πράγματα για τους γηπεδούχους που έκαναν περίπατο στη συνέχεια.

Ο Μουρίγιο στο 61′ πέτυχε το τέταρτο γκολ, ο Αμούζου στο 74′ το πέμπτο, ο Φερσχάρεν έκανε το 6-1 στο 85′ και ο Ζίρκζεϊ διαμόρφωσε το 7-2 στο 88′.

Η Μέχελεν απλά μείωσε στις καθυστερήσεις με ωραία εκτέλεση φάουλ του Καγιά.


Άντερλεχτ (Κομπανί): Φαν Κρόμπρουχε – Μουρίγιο (82′ Μουρίγιο), Χουντ, Χάργουντ – Μπέλις, Γκόμεθ – Ελ Χατζ, Όλσον (83′ Όλσον), Κάλεν, Ρεφαέλοφ (70′ Αμούζου) – Ραμάν (51′ Φερσχάρεν), Κουαμέ (83′ Ζίρκζεϊ).
Μέχελεν (Φράνκεν): Κούκε – Γουόλς (82′ Γουόλς), Φανλερμπέρχε (70′ Φαν Ντάμε), Μπατό, Μπάικερ – Σχόοφς, Ουμ Γκουέ – Σβέντ (70′ Ντράουφ), Μραμπτί, Στορμ, Κάιπερς (82′ Κάιπερς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.