Σταντάρ Λιέγης – Γκενκ 1-1: “Σοκ” στο φινάλε (hls)

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν η Σταντάρ Λιέγης και η Γκενκ στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος. Σκόρερ της ομάδας της Λιέγης ο Κώστας Λαΐφης.

Στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος, η Σταντάρ Λιέγης έφτασε μια “ανάσα” από τη νίκη, ωστόσο η Γκενκ με γκολ του Μπονγκοντά στο 92′ “απέδρασε” από το “Μορίς Ντουφράν” με το βαθμό της ισοπαλίας και κατάφερε να σώσει την… παρτίδα στο φινάλε.

Οι γηπεδούχοι ήταν άτολμοι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ανέβασαν το ρυθμό τους στο δεύτερο μέρος και άνοιξαν το σκορ με τον αρχηγό τουςμ Κώστα Λαΐφη στο 69ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο διεθνής Κύπριος αμυντικός πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Γκενκ για το 1-0.

Η ομάδα της Λιέγης απέκτησε τον έλεγχο στο παιχνίδι, κράτησε μπάλα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η επίμονη Γκενκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 92ο λεπτό και να πάρει βαθμό στην πρεμιέρα. Ο Ντέσερς έκανε την ατομική προσπάθεια, έδωσε… μισό γκολ στον Μπονγκοντά και ο 26χρονος επιθετικός με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.