Άντερλεχτ – Αντβέρπ 2-2: Το θρίλερ κρίθηκε στις καθυστερήσεις! (hls)

Η Άντερλεχτ έσωσε στο 90+6' τον πόντο της ισοπαλίας απέναντι στην Αντβέρπ του Μποκανί μετά από ματς θρίλερ.

Το τελικό 2-2 πάντως δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έμειναν τρεις πόντους πίσω από τη δεύτερη Γκενκ και οκτώ από την πρωτοπόρο Μπριζ, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι – οφ στο Βέλγιο. Ειδικά η Αντβέρπ πρέπει να αισθάνεται μεγαλύτερη απογοήτευση καθώς έφτασε κοντά στο αποτέλεσμα σε ένα ματς όπου είχε πάρα πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να μην κάνει αλλαγές!

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχε στο 40′ ο Λουκάκου, ο οποίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια σε τετ-α-τετ με τον Φερμπρούχεν μετά από μπαλιά του Ονγκλά.

Στο β’ όμως έγινε χαμός, με τον Μποκανί στο 48′ να εκμεταλλεύεται λάθος του Κομπό και να ανοίγει το σκορ με υπέροχο «σκάψιμο» της μπάλας προ του Φερμπρούχεν.

Η Άντερλεχτ απάντησε άμεσα στο 57′ με τον Φερσχάρεν να σκοράρει από κοντά μετά από ασίστ του Λάρσεν. Ο Ελ Χατζ είχε δύο καλές φάσεις στη συνέχεια για το 2-1, ενώ στο 61′ ο Μποκανί σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR.

Οι φάσεις συνεχίστηκαν με Λάρσεν και Νμέτσα για τους γηπεδούχους και Μποκανί, Σεκ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μποκανί, είδε γκολ του να ακυρώνεται για δεύτερη φορά μέσω VAR στο 78′, όμως στο 84′ έβαλε μπροστά ξανά την ομάδα του, όταν εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Μπούτα από τον Τρεμπέλ.

Η Άντερλεχτ πάντως έσωσε τον πόντο στην τελευταία φάση του αγώνα (90+6′), με τον Τρεμπέλ να βγάζει τη σέντρα και τον Μιάζγκα να σκοράρει με κεφαλιά για το τελικό 2-2.

ANTEΡΛΕΧΤ (Κομπανί): Φερμπρούχεν – Μουρίγιο, Μιάζγκα, Κομπό, Μιχαϊλιτσένκο (89′ Μιχαϊλιτσένκο) – Λοκονγκά, Κάλεν (46′ Τρεμπέλ), Φερσχάρεν (85′ Ντάουντα) – Μπρούουν Λάρσεν (68′ Ασιμέρου), Νμέτσα, Ελ Χατζ (85′ Αμούζου).
ΑΝΤΒΕΡΠ (Φερκάουτερεν): Mπιτέζ – Σεκ, Λε Μαρσάν, Ντε Λατ – Μπούτα, Φερστράτε, Ονγκλά, Λουκάκου – Μιγιόσι, Μποκανί, Χέρκενς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.