Άντερλεχτ – Μπριζ 2-1: Ανατροπή στις Βρυξέλλες! (hls)

Η Άντερλεχτ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπριζ αλλά κατάφερε να το γυρίσει σε τέσσερα λεπτά και να κάνει βήμα για την τετράδα στο Βέλγιο με νίκη 2-1!

Οι γηπεδούχοι έβαλαν τέλος σε σερί πέντε ηττών από τη μεγάλη αντίπαλό τους, που θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Η Άντερλεχτ με νίκη την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα είναι στην τετράδα, διεκδικώντας έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης στα πλέι – οφ.


Το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι ήταν κακό, παρ’ όλο που ξεκίνησε με την Μπριζ να σκοράρει στο 13′ με τον Φόρμερ, γκολ που ακυρώθηκε όμως μέσω VAR ως οφσάιντ.


Το δεύτερο μέρος όμως είχε όλο το «ζουμί». Στο ξεκίνημα ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Φιλίπ Κλεμόν έριξε στη μάχη τον αρχισκόρερ του Λανγκ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με υπέροχη ατομική προσπάθεια και γκολ στο ύψος της περιοχής.


Ο Βινσέντ Κομπανί όμως απάντησε με τις δικές του αλλαγές και μία από αυτές, ο Αμούζου, έβγαλε στο 72′ την ασίστ για την ισοφάριση από τον δικό του αρχισκόρερ Νμέτσα.


Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο μέσος Λοκονγκά πολύ έξω από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό δεξί σουτ, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και μπέρδεψε τον Μινιολέ, για την διαμόρφωση του τελικού 2-1.


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Κομπανί): Βελενρόιτερ – Μουρίγιο, Μιάζγκα, Κομπό, Μιχαΐλιτσένκο – Τρεμπέλ (67′ Αμούζου), Λοκονγκά, Ασιμέρου (67′ Κάλεν) – Ελ Χατζ (85′ Μουκάιρου), Φερσχάρεν (90′ Ντιαμπί), Νμέτσα.
ΜΠΡΙΖ (Κλεμόν): Μινιολέ – Μάτα, Κοσουνού, Μέχελε, Σόμπολ – Φόρμερ, Ριτς, Φανάκεν (84′ Μπαλάντα) – Ντε Κετελάρε (81′ Τσονγκ), Μπατζί (46′ Λανγκ), Ντοστ (84′ Πέρες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.