Πάτησε κορυφή η Σταντάρ

Η Αντερλεχτ συνέτριψε τη Γάνδη με 4-1, ενώ η Σταντάρ Λιέγης με τη νίκη της επί της Λόκερεν πάτησε κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται και η Γκενκ.

Η Αντερλεχτ συνέτριψε τη Γάνδη με 4-1, ενώ η Σταντάρ Λιέγης με τη νίκη της επί της Λόκερεν πάτησε κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται και η Γκενκ. Όπως όλα δείχνουν την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ο τίτλος, καθώς οι δύο ομάδες αναμετρούνται στην έδρα της τελευταίας. 

Η Γάνδη προηγήθηκε στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Λουκάκου ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και έφτασαν στη νίκη με 4-1. Η Αντερλεχτ βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από την κορυφή, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να στεφθεί πρωταθλήτρια. Αν την επόμενη αγωνιστική δεν χάσει ούτε η Σταντάρ, ούτε η Γκενκ, τότε μένει οριστικά εκτός μάχης και κυνηγάει μόνο τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

0-1 Αρμπίτμαν (25)
1-1 (45) Λουκάκου
2-1 (50) Μπαντιμπάνγκα
3-1 (70) Λουκάκου
4-1 (87) Σουάρες 

Στο άλλο παιχνίδι η Σταντάρ Λιέγης έκανε αυτό που έπρεπε και τώρα κρατάει στα χέρια της τον τίτλο. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λόκερεν, χάρη στο τέρμα του Γκορό δέκα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και εκμεταλλέυτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Γκενκ την Τρίτη.

0-1 Γκορό (80)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.