Σεβίλλη – Ατλέτικο Μ. 1-0: Χαμός στην κορυφή! (hls)

Η Σεβίλλη κέρδισε την Ατλέτικο με γκολ του Ακούνια και έβαλε φωτιά στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι έκανε τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης και παράλληλα μετέτρεψε για τα καλά σε «κούρσα για τρεις» τη μάχη του τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ατλέτικο παραμένει μεν πρώτη, τρεις πόντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 29 ματς, όμως η τρίτη Μπαρτσελόνα μπορεί να την φτάσει στον πόντο, καθώς είναι στους -4 με ματς λιγότερο. Και την επόμενη εβδομάδα υπάρχει «κλάσικο» στη Μαδρίτη…
Οι γηπεδούχοι είχαν νωρίς μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ καθώς στο 8′ κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Ράκιτιτς από τον Σαούλ, όμως ο Όμπλακ κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του Οκάμπος.
Oι Ανδαλουσιάνοι ήταν κατά πολύ ανώτεροι στο πρώτο μέρος με τους Ντε Γιονγκ και Χορδάν να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ από τους «ροχιμπλάνκος» εκτός του Όμπλακ, ξεχώρισε μόνο ο Λεμάρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε παρόμοια, με τον τεχνικό των γηπεδούχων να αλλάζει πρόσωπο στην επίθεση με τον Εν Νεσίρι αντί του Ντε Γιονγκ λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Τελικά οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν για την πίεσή τους στο 70ό λεπτό, όταν έπειτα από πολιορκία στην περιοχή της Ατλέτικο, ο Νάβας από αριστερά στη γραμμή γύρισε πανέμορφα για τον Ακούνια, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Aμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ερμόσο να αστοχεί ολομόναχος από το σημείο του πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπόνο είπε «όχι» σε τετ-α-τετ με τον Κορέα.
ΣΕΒΙΛΛΗ (Λοπετέγι): Μπόνο – Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια – Χορδάν (87′ Γκούντελ), Φερνάντο, Ράκιτιτς – Σούσο (77′ Πάπου Γκόμες), Ντε Γιονγκ (62′ Eν Νεσίρι), Οκάμπος (87′ Moύδο).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. (Σιμεόνε): Όμπλακ – Τρίπιερ, Φελίπε, Χιμένεθ, Ερμόσο (74′ Ερέρα), Λόντι – Γιορέντε, Κόκε, Λεμάρ (74′ Κοντογκμπιά), Σαούλ – Σουάρεθ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.