Κούμαν για Μέσι και Χάαλαντ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, έριξε το μπαλάκι στον Τζοάν Λαπόρτα σε ότι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης μέρας στη Καταλονία.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, έριξε το μπαλάκι στον Τζοάν Λαπόρτα σε ότι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης μέρας στη Καταλονία. Ο Ολλανδός στην συνέντευξη τύπου ενόψει Βαγιαδολίδ (5/4), αναφέρθηκε στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι αλλά και στην πιθανή άφιξη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

”Είναι πολύ σημαντικό θέμα η παραμονή του Μέσι. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνει ο Λίο στην ομάδα. Τα θέματα που αφορούν στο μέλλον αφορούν τον πρόεδρο και το επιτελείο του. Όλοι εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ομάδας, γνωρίζοντας ότι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι η καλύτερη. Μου έδειξαν από την πρώτη μέρα ότι θέλουν να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την κατάσταση. Όσον αφορά τις μεταγραφές, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε”.

Ο Μέσι θα δώσει κανονικά το παρών απέναντι στη Βαγιαδολίδ με κίνδυνο να απουσιάσει από το ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που αντικρίσει κάρτα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολλανδό μέσο, Φρένκι Ντε Γιονγκ.

”Γνωρίζουμε πως απέχουν μια κάρτα από το να χάσουν ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ξεκούραση. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να βρεις να βάλεις την καλύτερη ομάδα”.

Τέλος αναφέρθηκε και στις πιθανές αφίξεις στη Βαρκελώνη από το ερχόμενο καλοκαίρι.

”Θα έχουμε συναντήσεις με τον πρόεδρο και το προσωπικό του ώστε να μιλήσω ήσυχα για αυτή τη σεζόν και για την επόμενη. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους στον κόσμο, ότι κατά τη  διάρκεια μιας σεζόν μιλούν για πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά για τη βελτίωση της ομάδας μας στην επόμενη, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για παίκτες που δεν ανήκουν στην ομάδα μας”

Σε ότι αφορά στον Νεϊμάρ:

”Είναι μια απόφαση που εξαρτάται από τον πρόεδρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.