Μπαρτσελόνα: Ο Ριβάλντο θεωρεί πως η Σίτι μπλοφάρει

Ο Ριβάλντο δήλωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το αντίθετο.

Ο Ριβάλντο δήλωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το αντίθετο. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο Πεπ Γκουαρντιόλα δε θα αφήσει την ευκαιρία να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και πως όταν μια ομάδα σπεύδει να διαψεύσει τέτοιου είδους δημοσιεύματα, συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού και ΑΕΚ δήλωσε: “Ο Τύπος αναφέρει ότι η Σίτι τα έχει παρατήσει για τον Μέσι, ενόψει της νέας σεζόν αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για τέτοιου είδους ιστορίες. Γενικά, όταν ένας σύλλογος απορρίπτει ότι ισχύουν μεταγραφικοί στόχοι, στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο σημαίνει το αντίθετο, κάνοντας απλά μια στρατηγική μπλόφα. Θα χαρώ το να δω πιο χαλαρό τον Μέσι στον αγωνιστικό χώρο ξανά και να παίξει ξανά το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Αν δε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για ένα νέο συμβόλαιο, τότε θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους, συνεχίζοντας να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερό του, αποφεύγοντας επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον του πριν το τέλος της σεζόν”.

Στη συνέχεια δήλωσε για το ενδεχόμενο απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο από την Μπαρτσελόνα: “Το να πάρει η Μπαρτσελόνα τον Αγουέρο ως ελεύθερο, θα ήταν μεγάλη επιτυχία. Έχει καλή σχέση με τον Μέσι και με τον Σουάρες να έχει φύγει, ο Αγoυέρο θα μπορούσε να έχει κατευθείαν θέση στην ενδεκάδα και ο Λαπόρτα θα μπορούσε να πείσει τον Λιονέλ να μείνει στο σύλλογο. Προφανώς, ο Κούμαν διαφωνεί με μια τέτοια κίνηση γιατί είναι επικεντρωμένος στο πώς θα ανανεώσει την ομάδα, υπογράφοντας νεαρότερους παίκτες. Αυτή είναι η προτεραιότητά του. Αλλά αυτή θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να ενισχύσει την επίθεσή του, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.