Βιγιαρεάλ-Κάδιθ 2-1: Ένα ακόμα βήμα για την ευρωπαϊκή έξοδο

Σταθερά στην έβδομη θέση (43β.) του La Liga (28η αγωνιστική), συνεχίζει η Βιγιαρεάλ επικρατώντας της Κάδιθ με 2-1.

Σταθερά στην έβδομη θέση (43β.) του La Liga (28η αγωνιστική), συνεχίζει η Βιγιαρεάλ επικρατώντας της Κάδιθ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την 13η ήττα τους και βρίσκεται στην 15η θέση. Το γρήγορο προβάδισμα στο σκορ που απέκτησε η Βιγιαρεάλ, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Στο 5’ ο Μορένο Τζέραρντ κέρδισε πέναλντι, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 και περιόρισαν την Κάδιθ σε ρόλο κομπάρσου, καθώς και στην συνέχεια του αγώνα, δεν αντέδρασε και έμεινε σε αμυντικό προσανατολισμό. Αυτή η ροή του αγώνα, απέφερε και το δεύτερο γκολ της Βαλένθιας (67’) με σκόρερ τον Κάρλος Μπάκα, ύστερα από την πάσα του Μορένο. Η «απάντηση» της Κάδιθ, δυο λεπτά αργότερα, ήταν το γκολ που σημείωσε ο Άλεξ Φερνάντες, μειώνοντας σε 2-1, χωρίς να υπάρχει καλύτερη συνέχεια από τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ διαχειρίστηκαν χωρίς πανικό, τον αιφνιδιασμό τους από την γρήγορη μείωση του σκορ και δεν ανησύχησαν από την Κάδιθ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Εμέρι): Ασένχο Αντρές, Μάριο, Αλμπιόλ, Φούνες, Εστουτινιάν, Τσουκουέζε (81’ Πίνο), Παρέχο, Φόϊθ, Τριγκέρος (74’ Γκόμεθ), Μορένο, Μπάκα (74’ Αλκάθερ).

ΚΑΔΙΘ (Θερβέρα): Λεντέσμα, Εσπίνο (76’ Ισκιέρδο), Κάλα, Χάρκε, Σαρσιλέν, Φερνάντες, Μάρι (80’ Πόμπο), Γιόνσον (63’ Περέα), Πόνσε (75’ Αλέχο), Σομπρίνο (86’ Μάλμπασιτς), Νεγρέδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.