Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ο Μπενζεμά την πήρε από το… χέρι (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Βίγκο με δύο γκολ και μία ασίστ του Καρίμ Μπενζεμά αυξάνοντας την πίεση στην συμπολίτισσα Ατλέτικο (στο -3 πλέον οι μερένχες) ενώ ξεπέρασε (προσωρινά;) την Μπαρτσελόνα.

Σε ένα παιχνίδι που οι βάσεις μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Θέλτα με 3-1. 

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του Ζινεντίντ Ζιντάν με τα δύο τέρματα του σε ένα δεκάλεπτο (20′, 30′) και παρά την μείωση του σκορ από την κεφαλιά του Σάντι Μίνα (40′) η Ρεάλ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 93′ ο Μάρκο Ασένσιο έβαλε το κερασάκι στην… τούρτα μετά από ασίστ του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος φορ της έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πίσω μόνο από τους Μέσι (21 γκολ) και Σουάρεζ (18 γκολ).

Αυτό ήταν το δέκατο ματς σε όλες τις διοργανώσεις που οι μερένχες αγνοούν την ήττα (8 νίκες/2 ισοπαλίες) και κάπως έτσι η διαφορά από την συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης μειώθηκε στους τρεις (63 έναντι 60 βαθμών).

Η πίεση λοιπόν αυξάνεται για την Ατλετίκο που αντιμετωπίζει αύριο (21/03) την Αλαβές με στόχο να ανεβάσει την διαφορά και πάλι στους έξι.

Με 10 παιχνίδια να απομένουν η «μάχη» για την κούπα προμηνύεται «καυτή», καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στους 59 βαθμούς βρίσκεται η Μπαρτσελόνα (δοκιμάζεται αύριο στο Σαν Σεμπάστιαν κόντρα στην Σοσιεδάδ).

Tα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.